Eau de Joie Merci Chocolat de Luxe (Amber)

Karakter

Amber is een vrolijke en evenwichtige hond. Zij is zeer mensgericht en houdt ervan om nieuwe dingen te leren. Haar grootste passie is vrij spelen, lekker rennen en snuffelen.  Water en modder zijn ook favoriet. Een goede, waterdichte, wasbare deken op de achterbank van de auto is geen overbodige luxe. Daarnaast vindt ze het heerlijk om zomaar in de tuin te liggen en te kijken naar wat er allemaal om haar heen gebeurd. 

Amber heeft de rastypische vachtstructuur en is prachtig gebouwd. Op de clubmatch van de Barbetclub kreeg ze als beoordeling uitmuntend.

De keurmeester schreef over Amber: een prima totaalbeeld, goede lichaamssubstantie. Een vrouwelijk hoofd met brede schedel en laag aangezette, goed gedragen oren. Mooie donkerbruine ogen, een wat korte hals, een rechte rug en prima staataanzet en dracht. Prima voorborst en ribwelving, prima beenlengte en bone, prima vachtconditie en temperament.

Amber heeft inmiddels alle diploma’s van gedrag een gehoorzaamheid gehaald: GG, GG1, GG2, GG3 en basis speuren IPO/IGP. Ik train nog steeds met haar. Tijdens de lessen wordt Amber vaak ingezet als stabiele hond naast honden die het lastig vinden om op een rustige manier andere honden te passeren.

Gegevens

NaamEau de Joie Merci Chocolat de Luxe
RoepnaamAmber
Geboortedatum4 januari 2020
Moeder van AmberEau de Joie Evian
Vader van AmberRosa Dinky van Horssens Heerlijkheid

Gezondheid

Heupen:HD-A en Norbergwaarde: 37,5
Ogen: ECVO-oogonderzoek 28 juli 2023 aanwezig
Schofthoogte:56 cm
Gewicht:21 kg
Vacht:zwarte krulvacht met witte aftekening
Gebit:schaargebit
DNA-profiel:aanwezig (Embark)