Amber

Karakter

Amber is een vrolijke en evenwichtige hond. Zij is zeer mensgericht en houdt ervan om nieuwe dingen te leren. Haar grootste passie is vrij spelen, lekker rennen en snuffelen. Met Amber volg ik allerlei cursussen op het gebied van gehoorzaamheid. Zij vindt het heerlijk om op deze manier bezig te zijn. Water en modder zijn ook favoriet. Meestal neemt zij de leidende rol en volgen de andere honden. Een goede, waterdichte, wasbare deken op de achterbank van de auto is geen overbodige luxe. Daarnaast vindt ze het heerlijk om zomaar in de tuin te liggen en te kijken naar wat allemaal om haar heen gebeurd. 

Amber heeft de rastypische vachtstructuur en is prachtig gebouwd. Op de clubmatch van de Barbetclub kreeg ze als beoordeling uitmuntend.

De keurmeester schreef over Amber: een prima totaalbeeld, goede lichaamssubstantie. Een vrouwelijk hoofd met brede schedel en laag aangezette, goed gedragen oren. Mooie donkerbruine ogen, een wat korte hals, een rechte rug en prima staataanzet en dracht. Prima voorborst en ribwelving, prima beenlengte en bone, prima vachtconditie en temperament.

Gegevens

NaamEau de Joie Merci Chocolat de Luxe
RoepnaamAmber
Geboortedatum4 januari 2020
Moeder van AmberEau de Joie Evian
Vader van AmberRosa Dinky van Horssens Heerlijkheid

Gezondheid

Heupen:HD-A en Norbergwaarde: 37,5
Ogen: ECVO-oogonderzoek 23 november 2021 aanwezig
Schofthoogte:56 cm
Gewicht:21 kg
Vacht:zwarte krulvacht met witte aftekening
Gebit:schaargebit
DNA-profiel:aanwezig (Embark)