Eau de Joie Fran├žoise Fine Fleur (Noa)

Karakter

Noa is een ondernemende jongedame. Zij is uitgegroeid tot een vrolijke en evenwichtige hond. Zij houdt van knuffels en vindt het heerlijk om met andere honden te spelen. Haar grootste passie is samen met het vrouwtje lekker op stap, nieuwe dingen ontdekken en geurtjes snuffelen.  Daarnaast vindt ze het heerlijk om in de tuin bezig te zijn en wat graaf en snoeiwerk te verrichten. Uiteraard is het vrouwtje het daar niet altijd mee eens. 

Noa is uitgegroeid tot een mooie Barbet met een licht krullende vacht. Op shows heeft Noa eenmaal uitmuntend en tweemaal zeer goed gehaald. De keurmeester omschrijft haar als volgt: mooi formaat, typisch hoofd met goede oordracht, donker oog en scharend gebit, krachtige hals, strakke rechte rug, prima staartaanzet, passende massa en correcte hoekingen, mooie beharing en een ronde kattenvoet, rustig en zelfbewust, prima gangen in aanleg met stuwing en lengte, soms onregelmatig.

Noa is bezig met haar diploma’s gedrag en gehoorzaamheid. Ze heeft inmiddels GG, GG1 en GG2 afgerond en we zijn nu bezig voor GG3 en met ringtraining. In het najaar gaan we met de speurtraining beginnen.

Gegevens

NaamEau de Joie Fran├žoise Fine Fleur
RoepnaamNoa
Geboortedatum18 januari 2022
Moeder van NoaFrajda Sabio Perro
Vader van NoaOse Splendeur Doree

Gezondheidsgegevens

Heupen:HD-A, Norbergwaarde: 32,5
Ogen:ECVO-oogonderzoek 17 januari 2024 aanwezig
Schofthoogte:57 cm
Gewicht:17 kg
Vacht:zwarte licht krullende vacht met witte aftekening
Gebit:schaargebit
DNA-profiel:aanwezig (Embark)