Barbetkennel Barbet Joyeux

Barbet Joyeux betekent vrij vertaald vrolijke, gelukkige, blijde Barbet. Een speelse naam die past bij het karakter van de Barbet. Een kennelnaam kan voor (prefix of voorvoegsel) of achter (affix of achtervoegsel) de naam van een puppy geplaatst worden. Op de stamboom staat eerst de kennelnaam Barbet Joyeux gevolgd door de naam van de pup en de naam van het nest.

Barbet Joyeux is goedgekeurd door de Raad van Beheer en de Federation Cynologique Internationale (FCI). De kennelnaam is een unieke naam die niet door andere kennels gebruikt mag worden. Voor het aanvragen en houden van een kennelnaam moet je als fokker aan bepaalde eisen voldoen. Die eisen hebben betrekking op het welzijn en de gezondheid van de honden, huisvesting en verantwoorde leefomstandigheden van de moederhond en de pups en een correcte administratie van moeder en de pups.

Barbetkennel Barbet Joyeux is door de Raad van beheer en de Fédération Cynologique Internationale (FCI) goedgekeurd en in Nederland op 10 februari 2022 door de Raad van Beheer ingeschreven in het register van kennelnamen:

Barbet Joyeux is als clubfokker aangesloten bij de Barbetclub:

De Nederlandse rasvereniging voor liefhebbers en fokkers van de Barbet: https://barbetclub.com/

Als fokker ben ik gevestigd in Roosendaal in de provincie Noord-Brabant.